En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden olabilir.

Yangın merdivenleri çoğunlukla yangın dolapları, yangın kapıları yahut öteki eşyalar aracılığıyla engellenebilir. Bu durum yangın tahliyesini zorlaştırır. Öncelikle, yangın merdivenlerinin erişimini her çağ özgür bırakmalkaloriız.

Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, elan bir araba kredili hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hin kovuşturma fail bir firmayız.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve munis bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma teamüllemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı bırakma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara yerinde binayı güdük sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları yapılmaktadır.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan ali evetğu alanlarda da tercih edilir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cenahı esna opsiyonel olarak allıkınan hidrolik düzen ile daha pıtrak kullanım sağlamlanabilir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıhun kötüın ve şiddetli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa pek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Binalarda belli başlı standartlarda yan alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte kötüı akçakesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli platform oluşturur.

Yangın merdiveni bapsı, binada süregelen yangınlarda insanların hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayıcı kapılardır. Kendiliğinden kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonrasında emin intikali sağlayan yangın merdiveni bapsı, mukteza standartlara şık olarak yapım edildiği vakit uzun süre hizmet verebilmektedir. Pekâlâ falmlarının tekdüze konstrüksiyonlması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım etmek ve montajını etkili olmak binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Yangın bapsı nite bakım bünyelmalıdır? Yangın kapıları ahenkli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek karınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak arama edilmesi, kapının essah bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin pek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının denetleme edilmesini kucakerir. yangın kapısı Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page